שיקום על-גבי שתלים בשיטת אברקדברה

שיקום שיניים על שתלים בשיטת אברקדברה
אם אתה לא רוצה לרדוף אחרי השיניים שלך...
אם התקינו לך שתלים, אבל השימוש בשיניים החדשות רצוף בתקלות...

אל תדאג - זה ממש לא סוף העולם!

מרפאה זו מבצעת שיקום על שתלים בשיטת "אברקדברה" החדשנית - תותבת נשלפת עם היציבות והביטחון של גשר קבוע.
בשיטת ”אברקדברה“, שיקום הפה על-גבי שתלים מתבצע בשיטה טלסקופית חדשה, הפותרת בעיות מכניות רבות ומספקת איכות חיים חדשה עם שיניים שלא נופלות, לא קופצות ולא מתנדנדות— וכל זה ללא צורך בהדבקה או בברגים.

כך תוכל ליהנות מתותבת קבועה, שלא זזה או נופלת בזמן דיבור או אכילה, אך בד בבד, היא נשלפת בקלות לצורך ניקוי ושטיפה. 

יתרונות שיטת אברקדברה

בשיקום על שתלים, יש יתרונות רבים לשימוש בחומרים קלים וגמישים, כמו החומרים מהם עשויות תותבות נשלפות. 

יחד עם זאת, לתותבות הנשלפות נדבקה סטיגמה לא בריאה של ”שיניים שנופלות מהפה בדיוק ברגע הלא-מתאים“, ולכן מטופלים רבים מעדיפים לשקם את השתלים באמצעות גשרים כבדים, קשיחים ולא-גמישים, העשויים משילובים שונים של מתכות וחומרים קרמיים. 

רק בשיטת ”אברקדברה“ החדשנית, המיושמת במרפאתנו, תוכל לקבל תותבת נשלפת קלה שמתנהגת כמו גשר קבוע לכל דבר! היא לא נופלת, לא זזה, לא קופצת ממקומה... כדי שתוכל לחייך בפה מלא, לאכול, לדבר ואפילו לנאום בלי כל חשש! 

תשובות לשאלות נפוצות 
מהי שיטת "אברקדברה"?
חברת “אברקדברה” היא חברה ישראלית העוסקת בפיתוח של מערכות שיקום חדשניות על גבי שתלים דנטליים, על-בסיס ניסיון קליני של 40 שנה. 
בשיטת ”אברקדברה“, שיקום הפה על-גבי שתלים מתבצע בשיטה טלסקופית חדשה, הפותרת בעיות מכניות רבות ומספקת איכות חיים חדשה עם שיניים שלא נופלות, לא קופצות ולא מתנדנדות—וכל זה ללא צורך בהדבקה או בברגים.
כך תוכל ליהנות מתותבת קבועה, שלא זזה או נופלת בזמן דיבור או אכילה, אך בד בבד, היא נשלפת בקלות לצורך ניקוי ושטיפה. 

מהם היתרונות של שיקום טלסקופי?
בשיקום טלסקופי, התותבת נאחזת במקומה באמצעות חיכוך בין קירות מקבילים. אין צורך להדביק או להבריג את התותבת—כוח החיכוך מחזיק אותה במקומה. כאשר התותבת ממוקמת על-גבי השתלים, היא נמצאת במנוחה מוחלטת, אינה זזה או ”רוקדת“, ולכן נדרש כוח רב מאוד, בכיוון הוצאה אחד ויחיד, כדי להוציאה מהמקום—כוח אותו אף אדם לא מפעיל בלי כוונה. הדבר מבטיח ישיבה חד-משמעית ויציבה של התותבת, כאילו הייתה שיקום קבוע של ממש, יחד עם אפשרות להוציאה במידת הצורך.

האם אוכל להוציא את התותבת?
כן! אנחנו ממליצים להוציא את התותבת לשטיפה וניקוי באופן יומיומי, ובד בבד להשתמש במברשת עדינה ולצחצח את המבנים המאחזים את התותבת בתוך הפה. ניקוי יומיומי משפר מאוד את אריכות חיי התותבת והשתלים שמתחתיה, מונע דלקות וזיהומים מיותרים, ומעניק לך שנים של הנאה מן השיניים החדשות שלך.   

בכל זאת, מה אם אני מעוניין בגשר קבוע מחרסינה או זירקוניה?
ראשית, עליך להתייעץ עם רופא השיניים האישי שלך ולהחליט יחד האם גשר קבוע הוא הטיפול הטוב ביותר עבורך, ומאילו חומרים יש לבצעו. שיטת ”אברקדברה“ מתאימה גם לשימוש עם גשרים קבועים, אך במקרה זה אנו ממליצים להדביק את הגשר כך שלא יהיה ניתן להוצאה עצמאית מהפה.

מה נשתנתה שיטת השיקום של ”אברקדברה“ מכל השיטות?
  • שבכל השיטות, המבנים מוכנים מראש וסובלים מחוסר דיוק. בשיטת ”אברקדברה“, כל מבנה נבנה בפה המטופל והוא מותאם באופן אישי לכל מקרה ומקרה.
  • שבכל השיטות, יש צורך בהברגה, הדבקה או מאחזים עם גומיות כדי להחזיק את השיניים החדשות במקום, וכל אלה מתרופפים עם הזמן. בשיטת ”אברקדברה“, האחיזה מתבצעת על-ידי חיכוך בלבד, ללא התרופפות או תזוזות.
  • שבכל השיטות, רופא השיניים ממקם את השתלים בלסת בהתאם לאילוצי השיקום שנבחר. בשיטת ”אברקדברה“, ניתן למקם את השתל במקום האידיאלי מבחינת העצם—והמבנים יתאימו!
  • שבכל השיטות, עליך לבחור בין תותבת נשלפת לגשר קבוע. בשיטת ”אברקדברה“ תוכל ליהנות מן הטוב של שני העולמות!
Share by: